Echipa noastra vine pregatita cu scule speciale pentru a debloca cutia din modul Park si a putea fi pusa in Neutru, pentru ca masina dumneavoastra sa nu aiba de suferit daune in momentul urcarii pe platforma. Deblocarea se face cu chei speciale de la fiecare producator in parte.
Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu un dispozitiv special ce poate porni rapid masina, astfel rezolvati problema la fata locului.
Noi te ajutam sa deschizi portiera fara ca masina ta sa sufere vreo dauna. Atentie trebuie sa faceti dovada ca masina este a dumneavoastra inainte de a fi deschisa. (Ex: Talon , carte de identitate , cartea masinii, etc...)
Noi te ajutam sa rezolvi problema rapid. Te putem ajuta sa schimbi roata ca tu sa nu fi nevoit sa te murdaresti, Putem sa ducem roata la vulcanizare si sa asiguram montajul. Sau chiar sa luam masina pe platforma si sa mergem impreuna la vulcanizarea dorita de tine.
 Noi te putem ajuta cu transport pe platforma auto pana in Bulgaria si inapoi de oriunde din Romania. Va putem recomanda cu firme specializate in inmatricularea masinilor pe Bulgaria.
Desigur. Firma noastra trasporta tot felul de utilaje, gen Generatoare electrice, pompa de beton, motostivuitor, mini excavator, bobcat, tractor sau alte tipuri de utilaje. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Firma noastra face transport pe platforma auto oriunde in tara cat si in afara ei! Dar punctele de incarcare cat si cele de descarcare se vor face in principiu pe drumurile nationale , Autostrada A1 A2 si A3, Drumuri judetene, etc... Drumurile de Offroad nu reprezinta un punct de descarcare/incarcare
Desigur. Firma noastra asigura transport pe platforma auto pentru tot felul de masini. Putem asigura parcarea pe proprietate privata securizata, inclusiv monitorizare video de la distanta asupra masinii dumneavoastra. Iar la finalul calatoriei, masina va asteapta curata la iesirea de pe Aeroport.
Asiguram transportul pe platforma auto dus/intors pana la RAR ( Registrul Auto Roman) sau alte locatii alese de dumneavoastra.
Firma noastra va poate pune la dispozitie o remorca auto carosata cu o garda la sol de 50cm, un unghi de incarcare sub 3 grade si o lungime a patului de 5.5m.